דלג על Banners
Banners
balkan
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מאפינס אוכמניות

Bookmark and Share

 

150 גרם חמאה רכה
חצי כפית תמצית וניל
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כף אבקת אפיה
חצי כפית מלח
רבע כוס חלב
 21/2 כוסות קמח
 11/2 כוסות אוכמניות טריות או קפואות (שלא הופשרו!)
+ מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. מחממים תנור ל-200 מעלות. 
+ מקציפים את החמאה והווניל במהירות בינונית גבוהה לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ומוסיפים רבע כוס סוכר עם כל ביצה. מערבלים היטב לאחר כל הוספה. בקערית מערבבים אבקת אפייה, מלח וחלב.
+ מוסיפים בעזרת מרית את הקמח והאוכמניות לתערובת. מערבבים רק עד שהקמח נספג. חשוב מאוד לא לערבב יותר מדי כי אז המאפינס ייצאו צמיגיים.
+ יוצקים לעטרות הנייר ואופים 25-30 דקות, או עד שהמאפינס זהובים-שחומים, וקיסם שננעץ במרכזם יוצא יבש. מצננים 5 דקות בתבנית, מוציאים מהתבנית וממשיכים לצנן על רשת.
דרג את הכתבהדירוג כתבה מאפינס אוכמניות: 4 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
2 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
עזרה בהכנת בועות ג''לטין ... - haspiln, פורום עוגות מעוצבות
תמול שלשום בירושלים - ביקורת - michal11, פורום ביקורת מסעדות
הסוהו בראשון לציון - michal11, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel