דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מאפינס אוכמניות

Bookmark and Share

 

150 גרם חמאה רכה
חצי כפית תמצית וניל
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כף אבקת אפיה
חצי כפית מלח
רבע כוס חלב
 21/2 כוסות קמח
 11/2 כוסות אוכמניות טריות או קפואות (שלא הופשרו!)
+ מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. מחממים תנור ל-200 מעלות. 
+ מקציפים את החמאה והווניל במהירות בינונית גבוהה לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, ומוסיפים רבע כוס סוכר עם כל ביצה. מערבלים היטב לאחר כל הוספה. בקערית מערבבים אבקת אפייה, מלח וחלב.
+ מוסיפים בעזרת מרית את הקמח והאוכמניות לתערובת. מערבבים רק עד שהקמח נספג. חשוב מאוד לא לערבב יותר מדי כי אז המאפינס ייצאו צמיגיים.
+ יוצקים לעטרות הנייר ואופים 25-30 דקות, או עד שהמאפינס זהובים-שחומים, וקיסם שננעץ במרכזם יוצא יבש. מצננים 5 דקות בתבנית, מוציאים מהתבנית וממשיכים לצנן על רשת.
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה מאפינס אוכמניות: 3 כוכבים
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
5 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
המלצה לאתר מתכונים מדהים !!! - kimzalait@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים
חוגגים אירוע מיוחד? - שון, פורום אוכל ומתכונים
ביקורת על מל ומישל - EfartTal, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel