דלג על Banners
Banners
טחנות ישראליות
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

בצק פריך

Bookmark and Share
הדרך הנוחה והמוצלחת ביותר להכנת בצק פריך לטארט היא במעבד מזון. החמאה חייבת להיות קרה, קשה וחתוכה לקוביות. מתחילים בעיבוד הקמח עם חמאה ומלח, ורק כשמתקבל מירקם פירורי מוסיפים את החומרים הרטובים. אם אין מעבד מזון אפשר להכין בצק במיקסר עם וו לישה (אבל העיבוד חייב להיות קצר), או ביד - אבל אל תצפו לתוצאה מדהימה כי חום הגוף מחמם את החמאה, וזה פוגע ברמת הפריכות.
לתבנית פאי עגולה בקוטר 26 ס"מ:
11/2 כוסות קמח
125 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1/2 כפית מלח
1 חלמון ביצה
1 כף מי קרח, אם צריך
+ למעבד מזון מכניסים את הקמח עם חמאה ומלח. מעבדים עד לקבלת מירקם פירורי. 
+ מוסיפים את החלמון ומעבדים בפולסים עד שהבצק מתגבש לכדור. אם הבצק יבש מכדי להתגבש (בגלל עודף קמח או חלמון קטן), מוסיפים מי קרח. 
+ עוטפים את כדור הבצק בנילון נצמד ומקררים שעה לפחות במקרר. אם מכינים בצק מראש - אפשר גם להקפיא, ולהפשיר כשעתיים לפני הרידוד. אפשרות נוספת: מרדדים את הבצק לעלה, מרפדים בו את התבנית, מכסים בניילון נצמד ומקפיאים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה בצק פריך: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
ביקורת - cartrasher, פורום ביקורת מסעדות
מעדיפה את המסעדה הזאת - ReutYaakov, פורום ביקורת מסעדות
מסכים - nandro, פורום עוגות מעוצבות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel