דלג על Banners
Banners
ספר דיגיטלי במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

בראוניז של שלושה שוקולדים

Bookmark and Share
בראוניז של שלושה שוקולדים (הגדל)
בראוניז של שלושה שוקולדים

לכל אחד יש בוודאי מתכון של בראוניז... הנה מתכון שאני אוהבת במיוחד. הבראוניז יפים, עם מרקם נהדר, ויש בהם ייצוג לכל טעמי השוקולד: חלב, מריר ולבן. ההשראה למתכון באה מ-Flavours, ספרה הנהדר של דונה היי האוסטרלית. הבראוניז האלה פאדג'יים וכבדים. מי שאוהב מאפים קלילים ועוגתיים יותר יכול להמיר מחצית מכמות הקמח הרגיל בכמות זהה של קמח תופח.

חומרים לתבנית בגודל 27*30 ס"מ:
185 גרם שוקולד מריר, קצוץ
185 גרם חמאה
3 ביצים
1/4 1 כוסות (250 גרם) סוכר

1/2 כוס (70 גרם) קקאו כהה

2/3 כוס (90 גרם) קמח
100 גרם שוקולד לבן, חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
100 שוקולד חלב, חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן קצוצים גס

+ מחממים תנור ל-180 מעלות..
+ ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
+ מקציפים ביצים וסוכר במיקסר עד לקבלת מרקם קרמי. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.

+ מנפים קקאו וקמח מעל לתערובת ומקפלים. שומרים רבע מקוביות השוקולד הלבן ושוקולד החלב לקישוט, את השאר ממיסים, מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות.

+ יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומפזרים למעלה אגוזי פקאן ואת שוקביות השוקולד ששמרנו. אופים 35-40 דקות, עד שהמאפה יציב אך עדייך רך למדי.

+ מצננים לטמפרטורת החדר. אם יש זמן מכניסים את התבנית עם העוגה למקפיא לחצי שעה, כדי להקל על החיתוך. חותכים לריבועים ומגישים.

+ שומרים בכלי אטום, בטמפטורת החדר או במקרר.

 

ביום חם מומלץ להקפיא לחצי שעה את השוקולד החתוך המשמש לקישוט הבראוניז. כך מובטח שהוא ישמור על צורתו לאחר האפייה.

 

דרג את הכתבהדירוג כתבה בראוניז של שלושה שוקולדים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. סומסומית (24/09/2010 14:55:35)
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
יש יותר טובות - ValeriaLutsky, פורום ביקורת מסעדות
וואוו, נראה מעולה - Mirit_dan29, פורום אוכל ומתכונים
רטרו פנקייק בר - Mirit_dan29, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel