דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת גבינה אפויה

Bookmark and Share
הבסיס עשוי מבצק פריך משובח, שמכינים עם תוספת עשירה של שקדים טחונים. שווה להכין כמות כפולה ולשמור במקפיא לפעם הבאה
חומרים לעוגה בקוטר 24 ס"מ:
לבצק שקדים:
75 גרם אבקת סוכר
75 גרם אבקת שקדים
300 גרם קמח
210 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
למלית:
500 גרם גבינה 9%
11/2 גביעי שמנת חמוצה
מיץ וקליפת לימון לפי הטעם
3/4 כוס סוכר
2 ביצים מופרדות
60 גרם קמח
חופן צימוקים מקומחים ומנופים
לציפוי:
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפיות סוכר
+ מכינים בצק שקדים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
+ מעבדים במעבד מזון חומרים יבשים וחמאה, עד לקבלת בצק פירורי. מוסיפים ביצה ומעבדים, רק עד שנוצר בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה לפחות.
+ מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ. מרפדים בו את תחתית התבנית, מניחים עליו רדיד אלומיניום, מפזרים קטניות כמשקולת ואופים 10 דקות, מסירים את הרדיד והקטניות ואופים עוד כמה דקות, עד שהבצק מזהיב (לא מכבים את התנור).
+ מכינים את המלית: מערבבים גבינה, שמנת, מיץ וקליפת לימון, 1/2 כוס סוכר, חלמונים וקמח. n מקציפים חלבונים ו-1/4 כוס סוכר לקצף יציב. מקפלים לתערובת הגבינה. מוסיפים צימוקים ומערבבים.
+ יוצקים את המלית על הבסיס האפוי. אופים כשעה, עד שהמלית מתייצבת אבל המרכז עדיין רוטט מעט. מצננים.
+ מכינים את הציפוי: מערבבים שמנת וסוכר ושופכים על העוגה הקרה.
 
 
דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת גבינה אפויה: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
המלצה לאתר מתכונים מדהים !!! - kimzalait@gmail.com, פורום אוכל ומתכונים
חוגגים אירוע מיוחד? - שון, פורום אוכל ומתכונים
ביקורת על מל ומישל - EfartTal, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel