דלג על Banners
Banners
טחנות ישראליות
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

עוגת גבינה פירורים

Bookmark and Share
חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:
בצק לתחתית ולפירורים:
11/2 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
3 חלמונים

למלית הגבינה:
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
3/4 כוס (150 גרם) סוכר
1/2 חפיסה אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן (עדיף נפוליאון)
מכינים את התחתית והפירורים:
מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון עם להב מתכת מעבדים קמח תופח, סוכר וחמאה ותערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים רק עד לקבלת פירורי בצק לחים. מהדקים כ-2/3 מהפירורים בידיים לתחתית התבנית העגולה, מרופדת בנייר אפייה.
את היתרה מהדקים לעובי 1/2 ס"מ על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים להזהבה כ-20 דקות. מצננים לחלוטין.
מפוררים את הבצק האפוי (החלק הקטן) לפירורים ושומרים בכלי אטום עד השימוש.

מכינים את מלית הגבינה:
במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים פנימה את הגבינות.

מרכיבים ומצננים:
כדאי להשתמש בשקף לאפייה להקל על החילוץ – מניחים יריעת שקף בהיקף הפנימי של התבנית. יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומחליקים. מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים בכלי אטום למקרר למשך הלילה, להתייצבות. לפני ההגשה מקפיאים חצי שעה כדי שהעוגה תהיה קרה ביותר. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה עוגת גבינה פירורים: 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
אפשר להכין עוגת שמרים ללא ... - ela, פורום האפייה
הובלת יינות - שמר, לוח הודעות יין
הפקת אירוע יין - david86, לוח הודעות יין

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel