דלג על Banners
Banners
טחנות ישראליות
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

שקשוקה

Bookmark and Share
אני מכיר מעט אנשים, שיכולים לעמוד בפני שקשוקה טובה. אני משתמש תמיד בביצי משק אורגניות, וההבדל משמעותי. השקשוקה שלי חריפה במקצת. אם רוצים, אפשר לוותר על הפלפלים החריפים
2 בצלים בינוניים קצוצים
1/4 כוס שמן זית לטיגון
3 שיני שום חתוכות לפרוסות לאורך
3 כפות רסק עגבניות
12 עגבניות קיץ בשלות חלוטות, קלופות וחתוכות לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלח ופלפל שחור טחון טרי
8 ביצים אורגניות גדולות
1/4 כוס כוסברה טרייה קצוצה
+ מטגנים בצל בשמן במחבת כבדה כ-5 דקות, מוסיפים שום ורסק עגבניות וממשיכים לטגן עוד דקה-שתיים.
+ מוסיפים קוביות של עגבניות ופלפלים. מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים אותם כ-5 דקות נוספות.
+ שוברים בעדינות את הביצים, ויוצקים אותן זו ליד זו במחבת. מכסים ומטגנים על אש קטנה, עד שהביצים עשויות לפי מידת ההכנה הרצויה.
+ מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.
דרג את הכתבהדירוג כתבה שקשוקה : כוכב 1
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
1 מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel