דלג על Banners
Banners
מעמ
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

מרק גריסי פנינה

Bookmark and Share

 

300 גרם שעועית (רצוי מנומרת)
 1/2 כוס שמן זית 1
בצל גדול, קצוץ דק 1
גזר, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי, פרוסים דק
2 עד 4 שיני שום, קצוצות
1 מקל קינמון
5 עלי מרווה טריים
4 עגבניות קצוצות
4 כוסות מרק צח או מים
300 גרם גריסי פנינה, שטופים היטב
מלח ופלפל שחור, טחון טרי

+ משרים את השעועית בהרבה מים למשך הלילה.
+ מבשלים את השעועית עם 5 כוסות מים על אש קטנה כשעה וחצי, עד שהיא רכה. 
+ מחממים בסיר את שמן הזית, ומטגנים בו את הבצל, הגזר והסלרי על אש קטנה כ-10 דקות. מוסיפים את השום, הקינמון, עלי המרווה והעגבניות, ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מסירים מהאש. 
+ שמים את השעועית במעבד מזון עם להב המתכת, מוסיפים את תוכן הסיר ומרסקים למחית חלקה. מחזירים לסיר, ומוסיפים את המרק או המים.
+ מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה, ממליחים ומפלפלים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה. אם המרק סמיך מדי, אפשר להוסיף מעט מים.
+ מרק זה סמיך מאוד, ויש להגישו חם אך לא רותח, עם הרבה שמן זית משובח המטופטף מעל ועם לחם כפרי.
דרג את הכתבהדירוג כתבה מרק גריסי פנינה : 0
כוכב 12 כוכבים3 כוכבים4 כוכבים5 כוכבים
ללא מדרגים
הוסף לספר המתכונים שליהדפסשלח לחברהוסף תגובה
מחשבוני המרה
גרם
פאונד
אונקיה
המרות פופולריות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
יש יותר טובות - ValeriaLutsky, פורום ביקורת מסעדות
וואוו, נראה מעולה - Mirit_dan29, פורום אוכל ומתכונים
רטרו פנקייק בר - Mirit_dan29, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel