דלג על Banners
Banners
ספר דיגיטלי במתנה
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פסטל דה אוחה - בורקס במילוי בשר טחון (כולל מתכון)

Bookmark and Share

סבתי, יוצאת טנג'ר שבמרוקו, הייתה מכינה בורקס במלית בשר טחון, מבצק מטוגן, שהיה נפרד לעלים. אני זוכרת את עצמי כנערה, מפרידה את העלים ואוכלת אותם שכבה-שכבה, עד למלית הבשר העדינה. אשמח לשחזור המתכון.

 

לחם מסַמֶן מרוקאי במילוי בצלים וזיתים - מאת ניר דודק

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
שולחן חג - korisl, לוח הודעות יין
האירוע שם היה מדהים! - יהודית, פורום ביקורת מסעדות
אשמח לקבל את עזרתכם.. - בר, פורום האפייה

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel