דלג על Banners
Banners
חול 2
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פסטל דה אוחה - בורקס במילוי בשר טחון (כולל מתכון)

Bookmark and Share

סבתי, יוצאת טנג'ר שבמרוקו, הייתה מכינה בורקס במלית בשר טחון, מבצק מטוגן, שהיה נפרד לעלים. אני זוכרת את עצמי כנערה, מפרידה את העלים ואוכלת אותם שכבה-שכבה, עד למלית הבשר העדינה. אשמח לשחזור המתכון.

 

לחם מסַמֶן מרוקאי במילוי בצלים וזיתים - מאת ניר דודק

 
 
הדפסשלח לחברהוסף תגובה
קהילת על השולחן
מגשי אירוח - simon@actvtec.co.il, פורום אוכל ומתכונים
תודה רבה על המדריך - עדי רומי, פורום אכילה נכונה
קפה קפה חיפה (המושבה ... - אוהד, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel