דלג על Banners
Banners
bisim
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

מאכל הפסח האהוב עלי:
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

שיטות בישול

מה עושים עם פולנטה רכה?

מה עושים עם פולנטה רכה?

פולנטה משובחת יכולה לשדרג כל ארוחה
17/12/2012
מדריך האטריות האלטרנטיביות

מדריך האטריות האלטרנטיביות

למי שרוצה להתרחק מגלוטן או סתם לגוון את התפריט
4/10/2012
עידן הסילאן

עידן הסילאן

כל מה שרציתם לדעת על דבש התמרים. ואיך מכינים בבית?
2/09/2012
המזווה האיטלקי החדש

המזווה האיטלקי החדש

תמר כהן צדק מגלה את ההנאה שבבישול עם שימורים
24/06/2012
דרור פילץ. צילום: דניה ויינר

הלוחש לקדרה

5 כללי הזהב של דרור פילץ לקדרה מוצלחת
2/01/2012

הדלעת שהפכה לשמן

14/06/2011

מבשלים עם נתחי בשר אחוריים

12/06/2011

מכינים ריקוטה בבית

נמס לתוך עצמו

השף אבי שטייניץ מעביר שיעור בהיסטוריה צרפתית ומלמד אתכם להכין קונפי שלב אחרי שלב. אווז, ברווז, סלמון ושום - הכל על הצנצנת שאתם הכי רוצים במקרר

מה בקדרה שלכם?

החלה עונת הקדרות

דג במחבת

הדרך המהירה - ולדעת רבים הטעימה ביותר - להכנת דג בבית. הנתח מקבל ציפוי פריך, ואם רוצים, אפשר לכסות את המחבת ולקבל אפקט של אידוי. גם את הרוטב המלווה את הדג מכינים במהירות ובקלות. והרי לכם מנה טעימה, אלגנטית, ממש כמו במסעדה. צריך רק להקפיד על שימוש בדגים טריים ואיכותיים, ולא לחטוא בטיגון יתר.

על הפלאנצ'ה

ירקות, דגים, עוף ובשר, פירות ים — צלייה מהירה על פלאנצ’ה לוהטת משמרת את הערכים התזונתיים של חומר הגלם, בלי להתפשר על הטעם. הוראות שימוש וכמה מנות מנצחות שרק מזמינות אלתורים

במזל טלה

אם עוד לא הכנתם טלה לארוחת חג, זה בדיוק הזמן להתחיל. הטלאים בשיאם, איכותיים מתמיד, רק מחכים למתכון הנכון. מה דעתכם על כתף טלה במילוי פסטו ואגוזים? או צלעות טלה בציפוי שקדים ועשבי תיבול? שי לי ליפא אנג'ל תלווה אתכם צעד אחר צעד בדרך להצגת הבכורה שלכם

הפשטות מחייבת

אותה הגברת, אבל איזו אדרת!

3 מנות של בריאות

המשוואה שלפיה מה שבריא הוא בהכרח לא טעים היא ללא ספק נחלת העבר. לפניכם הצעה לארוחה שבה לא פוסחים על אף לא אחת מהמנות - ובסיומה המצפון נותר שקט.

בצק הפתעה

למה לאפות לחם במיוחד עבור ארוחה חגיגית, כשאפשר להכין מנות, שהלחם הוא כבר חלק מהן? למשל, לחם ארטישוק ירושלמי ממולא בכתף טלה או לחם אנטרקוט. בצק שיש בתוכו הפתעות הוא כמו מעטפה שבתוכה מכתב

טכניקות בישול מומלצות

כדי לאכול נכון לא מספיק לבחור את חומרי הגלם הנכונים, צריך גם לדעת איך לשמור על ערכם התזונתי

המלצות לתזונה בריאה

מאיזה שמנים כדאי להימנע, במה עדיף להמתיק ואיך מומלץ לחתוך את הסלט - אוכלים נכון

אוכלים, גם בשביל לחיות

גם מי שקם בבוקר ומתכנן בחמדה את התחנות הגסטרונומיות, שיעשו לו את היום (זאת אומרת אנחנו), לא חייב לחבל בבריאותו. בעזרת כמה עקרונות מנחים אפשר להפוך את המטבח לבריא יותר, ואף להיפטר מכמה קילוגרמים על הדרך

קדרות בקר

מתכונים מתוך "קדרות חורף" מסדרת "פינת אוכל" של על השולחן

עולמו המוטרף של הבשר הטרי

פרה משוגעת אחת יכולה לחולל שינויים עולמיים במפת השר הטרי ובמחירו.

Mix & Match

הצד האיטלקי של הסנדוויץ'

ברוסקטה, ג'אבטה, פאניני, קרוסטיני, טוסטיני, טרמיציני – כל הלחמים, כל הממרחים, כל התוספות והשכלולים, שימלאו את המגשים בסנדוויצ'ים איטלקיים צבעוניים ומגרים. מדריך הכריך האיטלקי

המבורגר +

בוחרים נתח משובח, קוצצים בסכין או טוחנים גס, מתבלים בעדינות וצולים על האש

10 עצות זהב לבישול עם יין

באיזה יין להשתמש לבישול? יקר או זול? מאיזה סוג? איך מאדים את האלכוהול? והאם דגים הולכים באמת רק עם יין לבן? מתוך הספר "יין, אוכל חברים" של על השולחן

איך קושרים בשר לצלי?

מדריך מצולם שיעזור לכם לקשור את הבשר החגיגי

שיהיה לכם יום כתום

קבלו את הכתום האמיתי - הגזר, אחד ממלכי המטבח הבלתי מעורערים. הגזר כבר חצה מזמן את גבולות הסלט והגולש ובנוסף על מגוון עצום של תבשילים, הוא פלש גם אל תבנית האפיה. הגזר מתקשר אצלנו לטריות ובריאות, ראייה טובה וטעם מצוין.

עד שזהוב ופריך

מגוונים את התפריט של חנוכה

10 כללי הזהב להקפצה

כל מה שרציתם לדעת על שיטת הבישול הכי מתאימה לקיץ - הקפצות
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חם מהתנור - גיליון האפייה השנתי!
הזמינו עכשיו וקבלו אותו עד הבית
על השולחן עושים לכם סדר!
כל המתכונים לפסח במקום אחד
Baba au Rhum
עוגת שמרים ספוגה בסירופ רום ריחני
יקבי ברקן מציגים
בצירים חדשים לסדרות היוקרה
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
מתכון לקינוח מיוחד שמתאים לפסח ... - zivazax, פורום האפייה
ארוחות בוקר שוות בארץ - היכן? - tomagi, פורום ביקורת מסעדות
יפו תל אביב - tomagi, פורום ביקורת מסעדות
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים לפסח | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel