דלג על Banners
Banners
אוצר מאכלי העדות דיגיטלי
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורומים + המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
Bookmark and Share

ברוכים הבאים למערכת הפורומים של קהילות "על השולחן". כאן תוכלו ללמוד ממי שמנוסים, לחלוק מניסיונכם עם אוהבי אוכל אחרים, וגם להפגש ולשוחח על העולם המופלא של האוכל. לא חשוב במה אנחנו עוסקים, לא חשוב מה אנחנו חושבים - לכולנו עניין משותף אחד, והוא האהבה לאוכל, והרצון למצוא דרכים טובות יותר לבשל וליהנות מן האוכל. בין אם אתם אופים, מבשלים, או חובבי אלכוהול, כאן תמצאו חברים לשיחה ולחוויה.
ולפני הכניסה, יש לנו כמה הצעות ובקשות שיעשו את החווייה ליעילה ונעימה יותר.

אנחנו מנומסים – נורמות הנימוס וההתנהגות במערכת הפורומים של "על השולחן" קפדניות יותר מאשר במערכות פורומים אחרות בעברית. כדי למנוע אי נעימויות, כעסים ועלבונות, פשוט תהיו נחמדים, כי כולנו הגענו לכאן כדי ליהנות.

גולשים חדשים (וגם "סמויים") – אל תחששו לשאול, הגולשים ישמחו לענות – אווירה כללית של רצון טוב שורה על מערכת הפורומים. וכאשר אתם שואלים, ספרו מה קרה – תקלה בבישול, בעייה בתנור, או סתם סיפור. זה יעשיר את כולנו. הציגו את עצמם ושימרו על שם או ניק קבועים. יותר קל לדבר ולענות למישהו שכבר מכירים.
מומלץ להודיע שהגעתם: להציג את עצמכם כמשתתפים חדשים,  כדי שגולשים ותיקים ישימו לב ויוכלו להתייחס להצטרפותכם.  אם סוף סוף אזרתם אומץ, השארתם הודעה ואף אחד לא עונה, אל תקחו את זה אישית! לפעמים גם אנחנו לא יודעים את התשובה...
אבל בעיקר, הכניסו הודעה ראשונה ותראו שזה ממש לא מפחיד.

גולשים וותיקים – קבלו את החדשים בחום והיו סלחנים למעידות, שנובעות לפעמים מאי הבנה של כללי הקהילה ונוהגיה, התחלקו ברעיונות וחוויות, אל תנעלו, היו פתוחים לכל רעיון.

לכל הגולשים - חישבו פעמיים לפני שאתם פוגעים במישהו, וזה יכול להיות אדם, מסעדה, או יקב. נסו לסלק חשבונות אישיים מנושאי הכתיבה שלכם, כי בהודעה פומבית יש גם אחריות לא קטנה. נהגו כבוד איש ברעהו. אנא, הקפידו על חוקי זכויות היוצרים כאשר אתם מכניסים הודעות לפורומים.

ובעיקר, תהנו, תבלו, תאכלו טוב ושיהיה שלום.
מערכת "על השולחן"

פורום אכילה נכונה | פורום האפייה | פורום עוגות מעוצבות | פורום ביקורת המסעדות פורום אוכל ומתכונים |  קפה "על השולחן" | לוח הודעות יין | לוח קייטרינג ומסעדות | לוח מוצרים חדשים     

הדפסשלח לחברהוסף תגובה
תגובות
מס. התגובהתוכן התגובה
1. מיקה פלג (28/10/2010 17:02:52)

מדריכים נוספים

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
חדש על מדף הספרים הדיגיטלי
"אוצר מאכלי העדות" מבית על השולחן במהדורה לטאבלטים וסמארטפונים
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
בואו לעבוד איתנו!
ל"על השולחן" דרוש\ה איש \ אשת טלמרקטינג לחצי משרה
לראשונה מזה 6 שנים – יין ישראלי ברשימה של Wine Spectator
מגזין היין הנחשב ציין לשבח את רקנאטי קברנה סוביניון מסדרת גליל עליון
קהילת על השולחן
בלוגים
פורומים – הודעות אחרונות
טבעון מתכונים - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מתכונים לחנוכה - roiki16, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
כתבה של האמנית ליאת ישי - עדי רומי, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מתכוני גולשים

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel