דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

גיליון 235, מבשלים לחגים, ספטמבר 2010

Bookmark and Share
גיליון 235, מבשלים לחגים, ספטמבר 2010

65 מתכונים בגיליון החגים של "על השולחן"

 

להזמנת הגיליון חייגו 03-6488898 או הוסיפו לעגלה בתחתית העמוד

 

20 הרפתקאות קולינריות בצפון - מערכת "על השולחן"
עשרים דברים שכל מי שנוסע לצפון חייב לנסות לפחות פעם אחת: סיורי שוק מודרכים, סדנאות בישול עם חומרי גלם מקומיים, ביקור אצל יצרני אוכל נסתרים ומסעדות שמגדירות את המטבח הגלילי, סדנאות להכנת גבינות אמיתיות בבית ועוד הרבה הרפתקאות קולינריות. קחו עט והתחילו לסמן יעדים.


דג זהב - רובי פורטנוי ודודי כבודי, שני אנשים עם קילומטראז' רציני במאכלי ים, מטפלים בדגים הגדולים שלנו ומגישים אותם כהפתעות עטופות למרכז השולחן. זה נכון, מפחיד להתעסק עם לוקוס או פארידה שעולים 150 שקל לקילו, אבל צוות המומחים שלנו הביא מתכונים  שכל אחד יכול להצליח איתם. צפו בכפולה הפותחת של הכתבה מתוך הגיליון


תסמכו על שייטל - מרקוס גרשקוביץ ואבי בן דוד מכירים לכם את השייטל: נתח בשר רזה, שאפשר להכין ממנו הכל: רוסטביף, צלי ממולא, אסקלופים מגולגלים וקדרה צבעונית עם ירקות העונה. אם אתם מעדיפים להתרגש על בטוח - זה הנתח שלכם. צפו בכפולה הפותחת של הכתבה מתוך הגיליון


תפוחים למתקדמים - ראש השנה הוא זמן לאמץ מתכונים חדשים. רות אוליבר מניחה בצד את עוגת התפוחים הקבועה ומפתיעה עם קטאייף תפוחים ופיסטוק, טארט טטן מקדאיף ולביבות תפוחי עץ עם שמנת חמוצה. צפו בכפולה הפותחת של הכתבה מתוך הגיליון


העשירייה הניו יורקית - נעמה שפי מזהה את הטרנדים של עיר האוכל הכי חדשנית בעולם, מרוכלי גורמה שנעים במסתוריות ברחובות ועד ראמן – מרק האטריות היפני שמתפשט בעיר כמו פטריות שיטאקה אחרי הגשם. צפו בכפולה הפותחת של הכתבה מתוך הגיליון

 

אושפיזין אולה! - אוריה גבע מגלה שאין בכתובים שום הנחיה מה לאכול בסוכות. אם ככה, מתחילים מסורת חדשה: טאפאס. שבעת המינים יוצאים לטיול סוכות לספרד ופוצחים ברומן סוער עם המנצ'גו והצ'וריסוס לתאנים, דבש ורימונים. צפו בכפולה הפותחת של הכתבה מתוך הגיליון

 

מערוך הזהב - אתגר האפייה הגדול של "על השולחן"
רינת צדוק
שילמה הרבה כדי ללמוד טיפול בבצק סוכר ממומחית בריטית. ואז היא חזרה ארצה והבינה ששכחה ללמוד להכין את העוגה. אחרי ארבע שנים של עבודה מאומצת האישה המוכשרת הזו מלמדת קונדיטוריה ומפתחת מוצרים חדשים עבור "לחמים"


אוכלים בבית:
4 דרכים לתבל סלט סלק
שני צמחוני תפוח אדמה בטוקסידו
צריך שיהיה בבית מגע הקסם של חמאת הבוטנים
4 דרכים לחשוב מחדש על קדרת ירקות
מתוק לחג עוגת תפוחים עם דעה משל עצמה


מדורים:

שוק - אורי שביט

ידידותי - עופרי זוטא

שותים עכשיו - אלדד לוי

אוכל ושעשועים - אורי שביט


להזמנת גיליון החגים  חייגו אלינו 03-6488898 או הוסיפו לעגלה בתחתית העמוד

 

מחיר שוק: 39.00 ש"ח
מחיר מבצע: 25.00 ש"ח
החיסכון שלך: 36%
הדפסשלח לחבר

כתבות נוספות

דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
קהילת על השולחן
האם בזמן האפייה, אפשר להשאיר ... - ela, פורום האפייה
יו - daniela, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות
מר וגברת לי המסעדה המומלצת שלי - shani266, פורום ביקורת מסעדות

דלג על Banners
Banners
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel