דלג על Banners
Banners
מבצע חול
מתכונים
דלג על בר עליון
בר עליון
דלג על חיפוש
חיפוש
חיפוש
 
דלג על בר ימני
בר ימני
דלג על ניווט מהיר
ניווט מהיר

מתכונים פופולרים
דלג על עגלת קניות
עגלת קניות

עגלת קניות

עגלת הקניות שלך ריקה.
דלג על סקר
סקר

סקר

המתכון שאני הכי מצפה לו בגיליון המבוקשים של "על השולחן":
 
דלג על Banners
Banners

מתכונים | בישול – על השולחן - עמוד הבית

פורום האפייה

מתכונים, עצות, שאלות ותשובות - בנושאי אפייה וקונדיטוריה
ייעוץ קולינרי: איריס גלברט


המדריך הצנוע לגולשי הקהילה
מחשבוני המרה

קבצי המתכונים של פורום האפייה:

קבצי מתכונים שרוכזו ע"י חברי פורום האפייה לאורך השנים

עוגות שמרים חלק א' | עוגות שמרים חלק ב' | קובץ הלהיטים | העוגות של מועדון האפייה | עוגות רושם | האוסף הקייצי | האוסף הדיאבטי | פשטידות וקישים | מחברת המתכונים הסוציאליים | עוגות פרי | אוסף השוקולד | אוסף העוגיות

 

 

הוסף נושא חדש
*** עוגת סברינה קלה*** גלי   | 11:33 19/03/2006
כשרק התחלתי לאפות ופחדתי מזה נורא היתה לי חברה אלופת עוגות ביקשתי ממנה מתכון לעוגה שפשוט אי אפשר לפספס . אני משוגעת על העוגה הזו קלה קלה ומשגעת.
11/4 כוסות סוכר
11/2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 סוכר וניל
2 ביצים
1 שמנת חמוצה.
לערבב הכל במטרפה ידנית. ליצוק לתבנית 26 או מרובעת 27*33 לאפות בחום בנוני 35 דק היא זהובה מלמעלה ומבחן הקיסם.
לצנן ובנתיים להכין את הרוטב :
1 כוס מים רותחים
3 כפות סוכר
1 כוס מים רגילים
ניתן להוסיף כפית רום וכף ריבת תות לשפוך על העוגה בכף בעדינות עד ספיגה מלאה.
לאחר שהעוגה מתקררת להקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
לקשט מלמעלה עם תותים!!!
הערות :
הבלילה שיוצאת היא לא גדולה לא להבהל היא תופחת ועם תוספת הקתפת והתותים מתקבלת עוגה מרישמה ביותר!!! כדאי לנסות ובהצלחה!!!
כמעט שכחתי צריכים לתת לעוגה לילה במקרר ואז לאכול ,כל ביס נמס בפה...
הוסף נושא חדש
דלג על כניסה לחברים רשומים
כניסה לחברים רשומים

כניסה לחברים רשומים

 
 
דלג על מבזקים
מבזקים

מבזקים

עצור
"ששת העוזר שלך במטבח" עכשיו במהדורה דיגיטלית
רב המכר הגדול בסמארטפון או בטאבלט שלכם!
עוצרים לקפה בחשמונאים
בית קפה חדש לשף אבנר אנגל
הדור הבא של כוכבי המטבח בישראל
פרויקט מיוחד בשיתוף יקב רמת הגולן
חדש באתר "על השולחן"
כל המתכונים הטבעוניים במקום אחד
כמו במסעדות
מתכון לחמוצים סיניים
קנולי גבינה ומישמש
קינוח סיציליאני קלאסי
מומלץ להגיש עם בירה
מתכון לפיש אנד צ'יפס
קהילת על השולחן
מצאתי עוד קצת מידע על הקרם ... - Ds_man, פורום אוכל ומתכונים
נסי את המסעדה הזאת - ReutYaakov, פורום ביקורת מסעדות
תלוי איזה וילות לאירועים - sivan2465, לוח מסעדות, אירועים וסדנאות

דלג על Banners
Banners
מועדון פודי
מבשלות הבירה קרלסברג
מנוי לשנה
דרונט בניית אתרים
© Daronet LTD. דלג על bottom bar
bottom bar
עבור לתוכן העמוד

מתכונים | על השולחן בפייסבוק | שפים |שפים בפייסבוק | JANNA GUR brings you the taste of Israel