חיפוש מתקדם
בית ספר לעוגיות
דברים טובים, באריזות קטנות

הם קטנים, מעוצבים ונראים נהדר. מחסלים אותם בביס או שניים ומיד רוצים לקחת עוד. הם גם נראים נהדר בתוך צנצנת על השיש ומתאימים במיוחד למתנות (או למשלוח מנות!). הבעיה היחידה של המאפים הקטנים והמפתים הללו היא הטרחה – קל יותר להכין עוגה אחת גדולה מעשרים עוגיות שמעצבים ומקשטים אחת אחת. בדיוק כאן נכנסים לתמונה הבצקים המוכנים והאיכותיים של “מעדנות”. לא משנה אם מדובר ברוגעלך, שבלולים או חיתוכיות –  השימוש בבצק מוכן מקצר משמעותית את משך ההכנה. לכם נותר רק לעצב ולקשט לפי טעמכם, לשלוח לתנור ולקצור מחמאות.

860x90_2