חיפוש מתקדם
Beer&Food

היא טעימה, צוננת, מרווה וכל כך מתאימה לארצנו החמה, אבל האם בירה באמת מתאימה ללוות אוכל – כל אוכל, לא רק צ’יפס, נקניקיות והמבורגר? התשובה היא כן ובגדול! טרנד השידוכים בין בירה לאוכל כובש את העולם וסוחף אחריו סועדים, שפים ואפילו חובבי יין מושבעים. למעשה בירה היא משקה יותר ידידותי לאוכל מאשר יין. מגוון חומרי הגלם וטכניקות הייצור מפיקים בירות בעלות קשת רחבה של טעמים, מרקמים וניחוחות ואפשרויות השידוך רחבות בהתאם. אספנו עשרות מנות ממיטב המסעדות בארץ ולכולן שידכנו בירה שמחמיאה לטעמן. עכשיו תורכם לגלות את העולם המופלא של בירה ואוכל ולזכות בחוויה שונה ומרעננת במלוא מובן המילה.

 

בירה ואוכל – תורת השידוכים650X500

גינס, עם טעמים חזקים של לתת קלוי, תעשה נפלאות לשוקולד, מאפים הולכים נהדר עם בירות חיטה (כמו ויינשטפן), מנת דג עדינה, תשתלב מצוין עם בירה קלילה כמו הוגרדן ואילו בירות חמצמצות עם תוספת פרי, כדוגמת לף רובי, מעצימות  את טעמיהם של קינוחי פרי.
בירה נכונה תתאים למגוון רחב מאוד של מנות ומלאכת השידוך אינה מורכבת. הנה כמה כללים פשוטים שיעזרו לכם למצוא לכל מנה את הבירה שלה.. לכתבה המלאה