החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבבים הכל יחד עד לקבלת בצק פירורי. במקרה שיבש מדי מרטיבים את הידים ועוברים על הבצק. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח 45 דקות בחוץ. מסירים את הניילון ופותחים שוב את הבצק; מחפשים את המרקם החלק יותר ואם יבש שוב מרטיבים את היידים. שוב מניחים למנוחה של 45 דקות וחוזרים על אותו תהליך בשלישית.
2
מרדדים את הבצק לעובי של 3 ס"מ, חותכים לפרוסות ומתחילים לגלגל ביד בתנועות סיבוביות ליצירת צינורות. יש להניח מגבת לחה על הבצק שממתין בצד בזמן הפעולה.
3
מחממים סיר עם מים ומעט מלח, חולטים את הפסטה 4 דקות ומעבירים לאמבטיית קרח.