מתכון

חציל על האש

לכל אחד יש את תיבול החציל האהוב עליו. עומר מילר חולק איתנו את הגרסה שלו לתיבול שבעיניו מביא לשלמות

71,577 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

מכל שיטות ההכנה הקלייה הכי מתאימה לחציל. תיבול של טחינה, סילאן ואורגנו מביאים אותו לכדי שלמות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים חצילים על גריל פחמים עד שהקליפה רכה ושחומה. מצננים, קולפים וקוצצים את בשר החצילים.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים, קוצצים עוד קצת ומגישים.