החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
2
קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ מבצק העלים בעזרת צלחת או חותכן עוגיות ומניחים בתבניות.
3
מסמנים בעדינות (בלי לחרוץ) עיגול נוסף במרכז כל עיגול בצק, ליצירת שוליים, בעזרת סכין או חותכן עוגיות בקוטר 8 ס"מ.
4
מורחים גבינת עיזים על העיגול הפנימי של כל טארט ומשאירים את השוליים נקיים.
5
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
6
מחממים תנור ל-190 מעלות.
7
מוציאים את הטארטים מהמקרר ומסדרים על כל אחד 2 רבעי ארטישוק. מערבבים ביצה טרופה עם מלח ומורחים את שולי הטארטים בתערובת.
8
אופים 25-20 דקות עד שהטארטים זהובים.