מאפינס שנעלמים תוך דקות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים מים לרתיחה בסיר ומבשלים דלורית על אש גבוהה כ-15 דקות עד לריכוך. מסננים ומועכים לפירה.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות.
3
מערבבים בקערה שני סוגי קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ותבלינים.
4
מערבלים במיקסר במהירות נמוכה כוס של פירה דלורית עם שמן זית, רסק תפוחים, רוויון, ביצים, קשקבל ורוזמרין עד לקבלת תערובת גושית. מוסיפים בהדרגה את תערובת החומרים היבשים ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה ודביקה. מעבירים לתבנית מאפינס משומנת (תבנית שקעים).
5
אופים 18 דקות. מצננים 15-10 דקות ומגישים.