החומרים טבלת מידות ומשקלות
לכרובית:
לזילוף:
למג'דרה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הכרובית:
2
מתבלים כרובית ומזלפים שמן זית.
3
מניחים בתבנית וצולים כ-20 דקות עד הזהבה.
בינתיים מכינים את המג'דרה
4
מאדים בצל וגזר בסיר עם שמן כ-3 דקות עד שהבצל הופך שקוף.
5
מוסיפים אורז, חומוס, בהראט ומלח, יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 15 דקות על להבה נמוכה. מכבים את הלהבה ומשהים מכוסה כ-10 דקות.
להגשה:
6
מעבירים את האורז לכלי הגשה, מוסיפים את הכרובית ומערבבים. מפזרים שקדים ועלי כוסברה ומגישים חם.