גיוונים: אם אין אורגנו טרי אפשר להחליף ב1/2 כפית אורגנו יבש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
למלית:
אופן ההכנה
1
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2
להכנת הרוטב, מטגנים בשמן את הבצל והשום בסיר קטן במשך דקה, מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים כ-5 דקות.
3
להכנת המלית, מטגנים בשמן במחבת רחבה את הבצל, הבטטות והעגבניות במשך שתי דקות. מוסיפים את הסלסה והשום, מכסים במעט מים ומבשלים עד שהבטטות מתרככות. מועכים מעט את הבטטות, מוסיפים את השעועית ומבשלים יחד כ-5 דקות. מוסיפים 400 גרם מהגבינה ומערבבים היטב. מסירים מהאש ומצננים מעט.
4
מניחים כ-2 כפות מהמלית על כל טורטייה ומגלגלים לגליל.
5
יוצקים חלק מהרוטב לתבנית חסינת חום ומסדרים מעליו את הטורטיות הממולאות.
6
יוצקים מעליהן את הרוטב שנותר וזורים את הגבינה שנותרה.
7
אופים כ-20 דקות או עד שהגבינה מבעבעת ומזהיבה מעט.