פביאן אוהב לתת לו צלייה מהירה על הגריל עם מעט חמאה וכמעט ללא תיבול שיאפיל על טעמי הנתח. אל תתמהמהו בזמן הצלייה – נתח הקצבים במיטבו כשהוא נצלה לדרגת מדיום.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים נתח קצבים במלח גס ופלפל שחור גרוס. מחממים מחבת וממיסים חמאה. כשהחמאה כמעט נמסה לגמרי מוסיפים את הנתחים וצולים כ-3 דקות על להבהב גבוהה מכל צד עד שחלקו החיצוני של הבשר מתחיל להשחים. מוציאים את הנתח מהמחבת, מניחים בצד ומקטינים את האש.
2
יוצקים למחבת מרטיני ומצמצמים את הנוזלים.
3
פורסים את הנתחים נגד כיוון הסיבים ולכיוון הגיד המרכזי. מסדרים את הנתחים בצלחת, יוצקים מעליהם את הרוטב ומגישים מיד.
אפשר גם לצלות את הנתח על הגריל כ-3 דקות מכל צד, תלוי במידת העשייה הרצויה.