מומלץ לאמץ את השייטל כסטייק בארוחות על האש המשפחתיות. הוציאו אותו מהמקרר כחצי שעה מראש, כדי שיעשה גם בחלקו הפנימי. בכל מקרה המתכון הזה יצליח גם עם סינטה או אנטריקוט.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתערובת התיבול:
אופן ההכנה
1
כותשים את החומרים לתערובת התיבול במכתש ועלי.
2
מתבלים את הסטייקים במלח גס ופלפל שחור וצולים על גריל פחמים או במחבת ברזל כבדה (או מחבת גריל פסים)
3
לאורך תהליך הצלייה מורחים את הסטייקים בתערובת התיבול. כשמנחים את הסטייק בצלחת יוצקים עליו כפית נוספת מהרוטב.