חומרים לליטר סירופ:
400 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 ליטר מים
300 גרם סוכר
מניחים את כל החומרים בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4 שעות (עד שמתקבל כליטר נוזל). מסננים ושומרים בבקבוק זכוכית במקרר עד חודשיים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסגירה:
אופן ההכנה
1
מנערים את כל הרכיבים למעט הסודה בשייקר עם 10 קוביות קרח, מסננים לתוך כוס גבוהה (היי בול) מלאה עד מחציתה בקרח, מוסיפים סודה עד לגובה של כ-2 ס"מ משולי הכוס ומקשטים בקליפת לימון.