החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם כף שמן זית ומטגנים בצלים 8-7 דקות להזהבה עמוקה. מעבירים לצלחת בעזרת כף מחוררת.
2
מוסיפים כף שמן זית למחבת ומטגנים כבדים 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.
3
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת ומטגנים קוביות חצילים 5-4 דקות להזהבה. מצננים מעט.
4
שמים את הבצל והכבדים המטוגנים וביצים קשות על קרש חיתוך. קוצצים גס בעזרת סכין ומעבירים לקערת הגשה.
5
מוסיפים חצילים, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
להגשה:
6
מפזרים על המנה פולי אדממה, גרגרי רימון ופרוסות צנונית.