החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
2
מקציפים ביצים עם סוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
3
מערבבים מיץ תפוזים עם חמאה מומסת ומוסיפים לקצף הביצים תוך כדי ערבוב. מוסיפים שמנת וקמח תופח לסירוגין תוך כדי ערבול עד שנוצרת בלילה חלקה.
4
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית ומפזרים מעל קוביות של נקטרינות. מכסים ביתרת הבלילה.
5
אופים כ-20 דקות. מוציאים מהתנור ומסדרים מעל פרוסות נקטרינה. אופים עוד 20-15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.