החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעוגה:
לקרסט אגוזים:
לשימון התבניות:
אופן ההכנה
1
חממו תנור ל – 180 מעלות ושמנו את התבניות.
2
ערבבו את כל חומרי הקראסט במערבל לפירורים קטנים.
3
בקערת המערבל שימו את הביצים יחד עם הסוכר, הקציפו לקצף, הנמיכו את מהירות המערבל והוסיפו את השמן. הוסיפו את יתר מרכיבי העוגה, כולל הבננות והמיץ, ערבלו לאט עד למירקם אחיד.
4
העבירו 1/2 מהכמות לתבניות, פזרו 1/2 מהקראסט, העבירו את שאר התערובת מעל הפירורים, ושוב קראסט מעל הבלילה. בעזרת כף ערבבו כמו מירקם שיש.
5
אפו כ – 45 ד', עד שקיסם יצא יבש.