אל תשכח להצטייד גם ברטבים אהובים להמבורגר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון משטח הצלייה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
טוחנים חזה עוף עם פרגיות ושום במטחנת בשר. מוסיפים תבלינים ופירורי לחם ומערבבים.
2
מחממים מחבת יבשה וקולים בה אגוזים כדקה. מצננים.
3
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים פלפלים קלות. מצננים.
4
מוסיפים את הפלפלים והאגוזים לתערובת הבשר ומערבבים היטב. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה.
5
יוצרים קציצות גדולות (רצוי בעזרת טבעת מתכת). משמנים קלות משטח צלייה או גריל פחמים, וצולים את הקציצות לדרגת מדיום וול.
6
קולים לחמניות ומגישים עם ההמבורגרים לצד התוספות.