מתכון

קרוסטיני סנט מור ופירות

לחם פריך וטוב, גבינה חרפרפה ועליה שכבה פירות מקורמלים בסילאן – שילוב שתמיד עובד

3,669 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

לחם פריך וטוב, גבינה חרפרפה ועליה שכבה פירות מקורמלים בסילאן – שילוב שתמיד עובד. את הרכב הפירות תוכלו לשנות לפי מה שמתחשק.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לברוסקטות:

להרכבה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

2

משפשפים פרוסות לחם בשיני שום ומברישים בשמן זית. אופים 8-6 דקות עד להזהבה.

3

בד בבד מסדרים פרוסות פרי בתבנית ומברישים בשמן זית וסילאן. מתבלים במלח ופלפל ואופים 8-6 דקות להזהבה. מצננים מעט.

4

מסדרים ברוסקטות על צלחות הגשה, מניחים פרוסות גבינה מעל ומניחים פרוסת פרי. מגישים חמים.