לחם פריך וטוב, גבינה חרפרפה ועליה שכבה פירות מקורמלים בסילאן – שילוב שתמיד עובד. את הרכב הפירות תוכלו לשנות לפי מה שמתחשק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לברוסקטות:
להרכבה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
2
משפשפים פרוסות לחם בשיני שום ומברישים בשמן זית. אופים 8-6 דקות עד להזהבה.
3
בד בבד מסדרים פרוסות פרי בתבנית ומברישים בשמן זית וסילאן. מתבלים במלח ופלפל ואופים 8-6 דקות להזהבה. מצננים מעט.
4
מסדרים ברוסקטות על צלחות הגשה, מניחים פרוסות גבינה מעל ומניחים פרוסת פרי. מגישים חמים.