חיפוש מתקדם

אגוזי קשיו אפויים בתבליני גראם מסאלה

מתכון לאגוזי קשיו אפויים בתבליני גראם מסאלה
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

אגוזי קשיו קלויים הם נקודת אל-חזור. מרגע שלוקחים אחד זה אבוד, אי אפשר להפסיק. תוסיפו לזה את הגראם מסאלה — והתמכרתם.

חומרים

אופן ההכנה

מערבבים את המרכיבים בסיר על אש נמוכה, להטמעת התבלינים.
23 בדצמבר 2015
תגובות

תגובות (2)

  • איריס 21 ביוני 2016 6:47 השב

    נראה שהמתכון מפסיק אחרי שורה אחת

    • ליאת על השולחן 21 ביוני 2016 11:15 השב

      היי איריס,
      מדובר במתכון קצר של שורה.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *