חיפוש מתקדם

אורז פריך Crispy Rice

מתכון לאורז פריך Crispy Rice
מילים: דניה ויינר | סגנון: ז'אנה גור ודניה ויינר

חטיף מקסים מהמטבח התאילנדי, שנחמד לנשנש סתם כך או לשלב במרקים וסלטים, אפשר להכין מאורז מאודה רגיל וגם מאורז דביק, מתכון עקרוני ללא כמויות.

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-140 מעלות.
  2. משטחים את האורז המבושל בתבנית ומניחים לו להתייבש 20 דקות בחום נמוך.
  3. מוציאים בעזרת מרית ומטגנים בשמן עמוק עד שפריך ושחום.
  4. מצננים ושוברים לחתיכות. שומרים בכלי אטום יום-יומיים או עד שבוע במקרר.

שימושים בקריספי רייס:

  • מוסיפים לסלטי ירקות
  • מוסיפים למרקים בדומה לקרוטונים
  • מערבבים עם אורז מאודה לתוספת קראנצ’יות
  • מגישים עם מטבלים שונים במקום קרקרים
3 באפריל 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *