חיפוש מתקדם

אצבעות שוקולד קראנץ’

לא צריך תנור ואפילו לא מיקסר כדי להכין חטיף שוקולד טעים עם תחתית מתפצפצת.

חומרים

בסיס:
ציפוי:
עיטור:

אופן ההכנה

  1. מכינים את הבסיס: מרפדים תבנית בנייר אפייה וממיסים שוקולד וג'יאנדויה במיקרוגל או על בן מארי.
  2. מערבבים את השוקולד המומס עם יתר חומרי הבסיס ויוצקים לתבנית. בעזרת האצבעות או פלטה, מיישרים את התערובת ומהדקים אותה לתחתית התבנית. מעבירים למקרר למשל שעה.
  3. מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או על בן מארי.
  4. במקביל, מביאים לרתיחה שמנת, מים, סוכר וגלוקוז. יוצקים על השוקולד המומס וטורפים לתערובת אחידה.
  5. יוצקים את התערובת על הבסיס ומיישרים בעזרת פלטה. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  6. חותכים לריבועים בעזרת סכין משוננת (אפשר לטבול את הסכין במים רותחים כדי להקל על החיתוך). שומרים במקרר.

אפשר להחליף את שבבי הקוקוס בפניני שוקולד

21 בדצמבר 2015
תגובות

תגובות (3)

  • ענבר 14 בינואר 2016 14:30 השב

    נראה מעולה!!! 🙂
    95 גר’ של מה? לא רשום באיזה מרכיב מדובר.. מהוראות ההכנה, אני משערת שמדובר בג’יאנדויה? SOS

    • לי גיל 14 בינואר 2016 14:36 השב

      אכן מדובר בג’יאנדויה, המתכון תוקן 🙂

      • ענבר 14 בינואר 2016 16:55 השב

        תודה רבה!!! 🙂

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *