חיפוש מתקדם

ברד פודינג בצל

מתכון לברד פודינג בצל
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הפשטידה הזו מנצלת לא רק את שאריות מרק הבצל, אלא גם את הנלווים שלו להגשה: קרוטונים, טוסטים וגבינה מגוררת. הפטנט הזה יכול לעבוד עם כל מרק ארומטי — למשל וישיסואז או מרק כרובית.

חומרים

שימון התבנית:

אופן ההכנה

  1. משמנים תבנית ומניחים בה קוביות לחם. יוצקים עליהן מרק בצל.
  2. מערבבים שמנת עם ביצים, תימין, מלח ופלפל ויוצקים על קוביות הלחם הספוגות. משהים שעה לספיגה.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. מפזרים גאודה.
  5. אופים כ-20 דקות עד שהמאפה מזהיב יפה.

טיפים
קיצור דרך למרק בצל: מחליפים את המים וירקות השורש ב-2 ליטר מרק (עוף, בקר או ירקות). מבשלים כ-15 דקות בלבד אחרי רתיחה.
למרק נטול גלוטן: מוותרים על הקמח וכדי להסמיך מעט את המרק טוחנים כוס אחת שלו (עם פיסות בצל) ומוסיפים למרק המוכן.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *