חיפוש מתקדם

גונדלעך

מתכון לגונדלעך
צילום: דניאל לילה

זה גונדי? זה קניידלעך? זה גונדלעך! ארז קומרובסקי הפגיש בין הכופתה הפרסית (העשויה מקמח חומוס ועל כן נטולת גלוטן) למרק עוף אשכנזי. אפשר להחליף את הארוגולה הקצת מרירה בכמות זהה של בצל ירוק קצוץ.

חומרים

אופן ההכנה

  1. לשים את החומרים למסה אחידה ורכה.
  2. מביאים את המרק לבעבוע עדין.
  3. יוצרים כופתאות קטנות בידיים רטובות ומניחים בעדינות במרק. מכסים ומבשלים 30 דקות על להבה נמוכה.

גיוון: במקום עלי אורגולה אפשר להשתמש בתרד או בצל ירוק.