מתכון

גזרים מזוגגים בסילאן

גזרים פריכים וטעימים בשלל צבעים, מזוגגים בסילאן ומבושמים בתימין

93,569 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

מי אמר שמנת ירקות לא יכולה להיות כוכבת השולחן?

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

שמים גזרים בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מסדרים את הגזרים בתבנית בשכבה אחידה.

3

אופים 40-35 דקות עד להזהבה עמוקה. מגישים חם או בטמפ' החדר.