חיפוש מתקדם

גזרים מזוגגים בסילאן

מתכון לגזרים מזוגגים בסילאן
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

גזרים פריכים בשלל צבעים, מזוגגים בסילאן ומבושמים בתימין. מי אמר שמנת ירקות לא יכולה להיות כוכבת השולחן?

חומרים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. שמים גזרים בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מסדרים את הגזרים בתבנית בשכבה אחידה.
  3. אופים 40-35 דקות עד להזהבה עמוקה. מגישים חם או בטמפ' החדר.
3 במאי 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *