חיפוש מתקדם

גלילות סינטה צרובות

מתכון לגלילות סינטה צרובות
צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
מתכון לגלילות סינטה צרובות
צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

סילאן על האש – קחו לארוחת המנגל שלכם שלישייה מנצחת: רוטב גריל, רוטב שום-צ’ילי ורוטב חריף-מתוק – כולם על בסיס סילאן, המתוק הרשמי של המטבח הישראלי החדש.

מושחים פרוסות דקות של סינטה ברוטב צ’ילי-שום מתקתק, עוטפים בהן גבעולי אספרגוס רעננים וצורבים קצרות על הגריל – מנה אלגנטית, זריזה ואפילו די דיאטטית, שיכולה להתאים גם לפיקניק של “על-האש”.

חומרים

אופן ההכנה

  1. חולטים את האספרגוס בשפע מים רותחים במשך דקה ומעבירים מייד למי קרח לעצירת הבישול. מסננים (אפשר להכין מראש את האספרגוס החלוט ולקחת לפיקניק).
  2. מתבלים כל פרוסת סינטה במלח ופלפל ומברישים בכפית רוטב בחלק הפנימי של הפרוסה. מניחים 3 גבעולי אספרגוס על הפרוסה, מגלגלים יחד ונועצים קיסם שישמור על הצורה של הגלילה.
  3. צולים את הגלילות על גריל חם דקה-שתיים מכל צד.
  4. מעבירים לצלחת, מוציאים את הקיסמים, מברישים בשארית הרוטב ומגישים.

למתכונים נוספים חפשו “סילאן תמר כנרת” בפייסבוק. להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.
בנוסף ניתן להשיג בחנות המפעל “תמר כנרת” בקבוצת כנרת – פתוח 7 ימים בשבוע, טל’ 04-6759678. למידע נוסף היכנסו לאתר www.tamarkineret.co.il