חיפוש מתקדם

ג׳ין טוניק חורפי מבושם בוורדים וליים

מתכון לג׳ין טוניק חורפי מבושם בוורדים וליים
מילים: יונית נפתלי קו-אל | צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

אריאל: “כשבנינו את תפריט החורף של ‘223’, עלה הרעיון להכין לכל עונה גרסת ג’ין אנד טוניק, שמתכתבת יותר טוב עם מה שקורה בחוץ. לג’ין הנדריקס יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי, שאינו מאוד סוער. חיברנו להנדריקס ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים. טיפ חשוב להכנת כל גרסה של ג’ין אנד טוניק: את הטוניק חשוב להוסיף אחרון, אחרת הבועיות הקטנות ייעלמו.״

חומרים

לקישוט

אופן ההכנה

  1. ממלאים כוס גבוהה בקרח ומוזגים ג’ין, סירופ ומיץ ליים.
  2. משלימים עם מי טוניק. מערבבים, מקשטים ומגישים.

כך מכינים סירופ מי ורדים: ל-100 מ”ל סירופ סוכר רגיל (ביחס של 1:1) מטפטפים 5-4 טיפות מי ורדים ממש ברגע הכנת הקוקטייל.