חיפוש מתקדם

דג סלמון במיסו עם סלט בורגול ואצות

מתכון לדג סלמון במיסו עם סלט בורגול ואצות
צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע

פילה סלמון יכול בקלות להפוך לארוחה שלמה, הכוללת חלבון, ירקות ופחמימה. אני משתמשת באצות טריות, כך שאפילו זמן ההשריה נחסך והכל מוכן תוך 20 דקות.

חומרים

לסלט בורגול ואצות:

אופן ההכנה

  1. ‏ מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. צולים את הסלמון: מערבבים מיסו, סויה, מירין, קליפת תפוז ופלפל שחור בקערית ומורחים את הסלמון בתערובת. מניחים בתבנית.
  3. צולים 15 דקות.
  4. מכינים סלט בורגול ואצות ומגישים: בזמן שהסלמון בתנור משרים בורגול במים רותחים למשך 10 דקות. אם הבורגול לא שתה את כל המים, מסננים אותו מעודפי נוזלים.
  5. מערבבים את הבורגול עם האצות ויתר חומרי הסלט.
  6. מעבירים את הסלמון לכלי הגשה, מניחים לידו את סלט האצות ומגישים.

גיוון: אם יש קצת זמן, אפשר להשרות את הסלמון במשרה הטעים הזה להטמעה מושלמת של הטעמים.

12 ביולי 2016
תגובות

תגובות (2)

  • מאסטר שף 14 ביולי 2016 10:14 השב

    חסר מירין ברשימת המרכיבים….

    • ליאת על השולחן 14 ביולי 2016 11:14 השב

      היי מאסטר שף,
      תודה על ההבחנה המדויקת, היו כמה טעויות בהעלאת המתכון ועכשיו המתכון כולל את המרכיבים החסרים.

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *