חיפוש מתקדם

חמין של דרור פילץ

“את הבשר שלי אני אוהב בצורה אחרת (צלוי או מעושן, בבקשה), ולכן חמין אני מכין עם עוף, שבתום הבישול האיטי והארוך הוא רך כל כך, עד שהוא ממש נופל מהעצמות. את הטעם הבשרי תורמות עצמות המוח.”

חומרים

אופן ההכנה

  1. משרים ללילה שלם את השעועית הלבנה הקטנה,השעועית האדומה,גרגרי החומוס והגריסים בשפע מים.
  2. בסיר אובלי כבד ממיסים שומן אווז ומטגנים את הבצל ואת עצמות המוח. מוסיפים 2 סוגי שעועית, חומוס וגריסים ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, חלקי עוף, קישקע, בצל וביצים.
  4. בקערית ממיסים את הדבש במים חמים ויוצקים מעל לכל המרכיבים. מכסים את תכולת הסיר במים, מביאים לרתיחה ומעבירים לתנור בחום שבת 100-75 מעלות או לפלטה, למשך הלילה. אם אתם מבשלים את החמין במהלך היום, מניחים לבנת שמוט על להבה נמוכה, מכסים את הסיר בשמיכה ומבשלים שמונה שעות. זהירות, בלילה זה עלול להיות מסוכן.
6 באפריל 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *