חיפוש מתקדם

חמוצים וייטנאמיים

מתכון לחמוצים וייטנאמיים
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

את החמוצים האלה לא חייבים לשמור בצנצנת אטומה. מאחסנים בקופסה במקרר אפילו כמה שבועות. שימו לב: אחרי אחסון של יום-יומיים החמוצים משחררים ריח עז כשפותחים את הקופסה. הריח מתנדף כמעט מיד ולא מעיד על קלקול.

חומרים

למשרה:

אופן ההכנה

  1. חותכים ירקות לגפרורים עבים, אפשר במנדולינה. מניחים כל סוג בנפרד במסננת ומפזרים כף סוכר וכף מלח. מעסים את הגפרורים 3-2 דקות עד שאפשר לקפל אותם בלי שיישברו. שוטפים במים קרים ומניחים יחד בכלי אחסון.
  2. מערבבים את חומרי המשרה עד להמסת הסוכר. יוצקים על הירקות ומניחים לריכוך לשעה. מכסים ומאחסנים במקרר.
25 בנובמבר 2017
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *