חיפוש מתקדם

טאבולה קוסקוס עם תאנים ותפוזים

מתכון לטאבולה קוסקוס עם תאנים ותפוזים
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

ראש השנה הוא הזדמנות נהדרת להעניק לתוספות קצת סטאר קוואליטי. הירקות הם הרי חלק מאוד חשוב במסורת החג, וכאשר מצרפים אליהם פירות טריים ומיובשים, אגוזים, דבש או סילאן, האפשרויות להרשים אינסופיות. אז אם גם אתכם פתרו השנה ב”תכינו איזו תוספת” – הנה דרך מצוינת להפוך אותה לשיחת הערב ועל הדרך לדאוג גם לבני המשפחה הצמחונים עם סלט טאבולה יצירתי.

כוחו של הסלט הזה טמון בשילוב היצירתי בין חומרי הגלם: כאן גרים ביחד קוסקוס, עשבי תיבול, גרגרי חומוס, פילטים של תפוז, שקדים קלויים ופרוסות תאנים.

חומרים

לקישוט:

אופן ההכנה

  1.  שמים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה ומערבבים בעדינות.
  2.  מעבירים לצלחת הגשה גדולה, מפזרים מעל שקדים ופרוסות תאנים ומזלפים שמן זית.
14 בספטמבר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *