300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, CSCP, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, M2070-740, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 200-125, it exam questions and answers 300-075, 100-105, 300-101, 210-260, exam study guide 300-115, 200-310, 300-135, 300-320, 210-060, 300-070, 200-105, it certification exam 210-065, 1Z0-144, exam certificate MB2-712, 1V0-601, 640-916, 500-007, best exam dumps 200-601, 642-980, sure to pass exam 700-037, H12-224, 70-469, it exam online study PEGACSA71V1, 210-060, testing online 700-001, HP0-M101, 070-483, success pass exam 210-065, EX200, PCNSE7, 070-331, 101-400, latest exam pdf 98-365, 70-494, hotest exam ISSMP, HP0-Y50, 70-462, S90-04A, exam material 250-315, ADM-201, CISSP-ISSMP, remark for it exam 300-465, 648-232, GMAT-QUANTITIVE, MB5-705, E20-324, base on latest exam testing 70-981, 70-466, IREB, 1Z0-584, 810-403, perfect exam certification 642-997, M5050-793, AX0-100, 2V0-641, 300-375, NSE7, professional exam study 2V0-621, 1Y0-253, 070-332, C2040-985, VCS-411, to study to pass 102-400, 350-018, MB6-702, CSTE, get the exam certification 500-260, 300-365, study latest exam 70-331, 300-135, 642-035, 642-889, 210-260, CGEIT, exam study dump GMAT-VERBAL, 2V0-621D, 301B, 70-246, 250-318, latest updated exam 1Z0-062, 1Z0-898, 352-001, C2090-620, SY0-401, 70-346, 400-101, 1D0-635, A00-281, exam study online 1Z0-882, 1Z0-599, C2090-560, 010-151, M70-201, 070-488, 70-489, it certification material A2040-409, 8002, 200-355, 70-247, CAT-140, TB0-103, how to get the exam certificate high-speed 74-343, 70-347, 4A0-100, C2090-611, 7 Years experience 650-195, 640-911, ensure to help student 1Z0-520, HP3-F18, PMP, 200-310, 100% Safe shopping experience 070-417, 1Z0-333, 300-070, CISA, 300-206, There is a same question come twice and there is different answers for both. MB3-861, CWNA-106, Not take the exam yet. Find few incorrect answers in dump. "Relevant Team" helps with that. I am writing my exam on coming Saturday. Hope I will pass. 1Z0-482, EX300, Passed in France successfully ! Thanks 70-498, 220-901, 500-205, 1Z0-058, 1Z0-803, 700-501, This Dump is 100% valid, Pass today. Dump valid. LFCS, 300-115, 70-412, One Year Free Update 070-243, MB0-001, 300-085, 6000+ Products Instant Download 210-451, HP2-N48, 70-486, 70-533, 20+ Representatives Providing 24/7 Support 1Z0-591, 70-980, 300-209, 200-120, 642-584, P2090-095, I pass this morning with 965 points. Thanks for your hard work. VCP550, 70-385, P2090-054, 3I0-012, 365 days Free Update 070-489, 98-364, 70-417, 98-349, 1Z0-102, 3 days of preparation before your test 642-999, 3304, GCIH, ICGB, CAP, 300-208, Passed in France successfully ! Thanks 1Z0-151, TB0-123, 3309, CAS-002, Valid Dump. Exam is all multiple-choice. 300-320, 400-201, MB3-859, 700-505, 1Z0-533, This dumps is valid for the actual exam.. 77-884, 98-361, am a first timer . and fear to sit for the exam.. thanks for helping me pass. VCP550D, JN0-332, 640-792, C9510-317, 070-462, I'm going to take my exam the next month. I hope I can pass easily. 600-455, 642-996, C2010-595, 500-254, 648-238, We provide you 100% money back guarantee C2010-570, 200-105, 646-580, 70-412, | 74-343, | 070-417, | M70-201, | MB2-708, | HP0-J73, | 1Z0-034, | 1Z0-522, | PRINCE2-Practitioner, | 1V0-605, | 2V0-621, | E20-593, | 640-722, | 70-461, | HP0-Y47, | AX0-100, |

טירמיסו שוקולד לבן ותפוז עם פסיפלורה - על השולחן
חיפוש מתקדם

טירמיסו שוקולד לבן ותפוז עם פסיפלורה

מתכון לטירמיסו שוקולד לבן ותפוז עם פסיפלורה
צילום: בועז לביא | סגנון: טליה גון אסיף

הפסיפלורה וקליפת התפוז מדגישות את הטעמים של השוקולד הלבן. כדי לשמור על מרקם מושלם, מומלץ להקפיא את הטירמיסו בקופסה סגורה ולהוציא 10 דקות לפני ההגשה.

חומרים

לקרם גבינה:
לתמיסת קפה:
להגשה:

אופן ההכנה

  1. מכינים קרם גבינה: מרתיחים 1/4 כוס (60 מ”ל) שמנת בסיר. מסירים מהכיריים ומוסיפים שוקולד. משהים דקה ומערבבים לקרם חלק. מעבירים את הקרם למקפיא ל-20 דקות, כדי שיצטנן ויתמצק.
  2. טורפים חלמונים וסוכר עם מטרפה ידנית לקרם בהיר וחלק.
  3. מערבבים גבינת מסקרפונה וקליפת תפוז בכף עץ רק עד שהגבינה מתרככת מעט (בלי שתהפוך גרגרית). מוסיפים את תערובת החלמונים ומערבבים.
  4. מוסיפים את קרם השוקולד הקר ומערבבים (אפשר במיקסר עם וו גיטרה או בכף עץ) לקרם אחיד.
  5. מקציפים את יתרת השמנת (180 מ”ל) לקצפת יציבה. מקפלים בהדרגה את הקצפת לתערובת הגבינה עד לקבלת קרם חלק.
  6. מרכיבים את המנה ומגישים: מערבבים קפה עם ליקר תפוזים בקערה רחבה (כך שיהיה נוח לטבול בה את הבישקוטים בשכיבה). טובלים את הבישקוטים בתמיסת הקפה וחותכים כך שיתאימו לגודל הכוס.
  7. מסדרים את הבישקוטים הטבולים בתחתית כוסות ההגשה. יוצקים מוס גבינה, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות להתייצבות.
  8. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה, מנפים מעל אבקת קקאו ומגישים עם פסיפלורות חצויות.