מתכון

טי-בון טלה עם רוטב צ'ימיצ'ורי

נתח טיבון טלה הוא שדרוג משמעותי לחגיגות המנגל, כל עוד משקיעים במרינדה איכותית

4,343 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2016
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'ימיצ'ורי:

אופן ההכנה

בבית:

1

מעבדים את כל רכיבי הצ'ימיצ'ורי במעבד המזון בפולסים עד לקבלת מחית במרקם גס. שומרים בצנצנת זכוכית במקרר.

בשטח:

2

מתבלים את הטיבון בפלפל שחור גרוס וצולים על גריל פחמים לוהט קצת פחות מדקה מכל צד לדרגת מדיום.

3

ממליחים, טובלים בצ'ימיצ'ורי ואוכלים.