מתכון

טרטר סינטה של מסעדת "נמל 24"

מנת בשר עסיסית לאירוח

3,193 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

כבר עשור מאירה מסעדת "נמל 24 " את הדרך לקולינריה החיפאית. השף רן ראש, שלמד, עבד ואף היה בעלים של מסעדה בפאתי פריז, מפגיש את העידון והאלגנטיות של המטבח הצרפתי הקלאסי עם הטעמים העזים והפראיים של הלבאנט. המסעדה מורכבת מחללים יפים ונעימים (מחדר לזוג ועד אולם ל-12 איש או לאונג'-בר מרווח) והארוחה מזכירה אירוח בבית מידות מעידן נושן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בקערה מערבבים את כל חומרי הטרטר. יוצרים קציצות קטנות ומניחים על צלחות הגשה. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פרוסות לחם קלויות.