חיפוש מתקדם

כדורי שוקולד

מתכון לכדורי שוקולד
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

כדורי שוקולד זריזים וקלים להכנה. לגרסת הילדים אפשר לוותר על הברנדי ולהמירו בחלב. לגרסה מתוקה פחות אפשר להפחית מהמתכון 25 גרם (1/4 שקית) אבקת סוכר.

חומרים

לציפוי:

אופן ההכנה

  1. ממיסים חמאה ושוקולד מריר על ביין מארי או במיקרוגל.
  2. מוסיפים קוואקר, אבקת סוכר מנופה וקקאו מנופה ומערבבים מעט בעזרת כף.
  3. מוסיפים חלב, ברנדי ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף או מרית עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה עד שאפשר לקרוץ מהתערובת כדורים יציבים.
  4. מפזרים קוקוס בצלחת רחבה. קורצים פיסות מהתערובת, יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים אותם בקוקוס.
  5. מאחסנים במקרר בכלי סגור ומוציאים לטמפ’ החדר כחצי שעה לפני ההגשה.

גיוון: במקום הברנדי אפשר להשתמש ברום.

תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *