כדורי שוקולד זריזים וקלים להכנה. לגרסת הילדים אפשר לוותר על הברנדי ולהמירו בחלב. לגרסה מתוקה פחות אפשר להפחית מהמתכון 25 גרם (1/4 שקית) אבקת סוכר.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
ממיסים חמאה ושוקולד מריר על ביין מארי או במיקרוגל.
2
מוסיפים קוואקר, אבקת סוכר מנופה וקקאו מנופה ומערבבים מעט בעזרת כף.
3
מוסיפים חלב, ברנדי ותמצית וניל ומערבבים בעזרת כף או מרית עד לקבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה עד שאפשר לקרוץ מהתערובת כדורים יציבים.
4
מפזרים קוקוס בצלחת רחבה. קורצים פיסות מהתערובת, יוצרים כדורים בקוטר 3 ס”מ ומגלגלים אותם בקוקוס.
5
מאחסנים במקרר בכלי סגור ומוציאים לטמפ’ החדר כחצי שעה לפני ההגשה.