חיפוש מתקדם

כנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ’ילי

מתכון לכנפיים ברוטב תפוזים, מייפל וצ’ילי
מילים: אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן

‏שי לי: “מנת כנפיים עם שילוב מדויק של מתוק וחריף, שאני מכינה למשפחה כמעט בכל שבוע.”

הילדים מתים עליהן, אבל גם המבוגרים ייהנו מהגרסה מתקתקה עם מייפל ותפוזים שכווו-לם אוהבים.

חומרים

לרוטב:

אופן ההכנה

  1. שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעתיים לפחות, ורצוי לילה.
  3. ‏מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  4. מסדרים את הכנפיים בצפיפות בשכבה אחת בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר בקערה.
  5. אופים כ-25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.
10 בפברואר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *