יש להם כל מיני שמות. רובם כוללים אוזניים של חיות, ודי מוציאים את התיאבון. אנחנו נקרא להם לבבות, ונמצא אותם בנוטלה. ויש עוד אפשרויות – ראו הצעות בגיוונים למתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
פורסים את הבצק על משטח עבודה, וחותכים ל-2 מלבנים שווים לאורך.
3
מורחים כל מלבן בנוטלה. מגלגלים לרולדה משני הצדדים, עד שהם נפגשים באמצע. מקפיאים כחצי שעה עד שהרולדות מתקשות.
4
פורסים לעוגיות בעובי 1 ס"מ. מניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומפזרים סוכר מלמעלה.
5
אופים כ- 25 דקות, עד להזהבה.
- לציפוי פריך ומבריק: מורחים את הרולדות (לאחר ההקפאה) בביצה טרופה ומגלגלים בסוכר. פורסים ואופים באותו אופן.
- לעוגיות עדינות יותר: פורסים את הרולדות לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. אופים ב-190 מעלות כ-15 דקות בלבד.
לפי אותה שיטה מכינים:
- לבבות סוכר: משמיטים את הנוטלה. מפזרים על כל מלבן בצק 1/2 כוס סוכר. אפשר לערבב את הסוכר עם כפית קינמון. מעצבים ואופים באותו אופן.
- לבבות קשקבל וזיתים: מברישים את הבצק בשמן זית ומפרזים זיתים קצוצים וגבינת פרמזן מגוררת. מגלגלים, חותכים ואופים באותו אופן. מברישים את המאפים החמים בשמן זית.
- ספירלות פסטו, עגבניות מיובשות ופרמזן: מורחים את הבצק בפסטו ומפזרים עגבניות מיובשות קצוצות גס וגבינת פרמזן מגוררת. מגלגלים לרולדה. חותכים ואופים באותו אופן.