חיפוש מתקדם

לביבות גבינה עם פירות יער ודובדבני אמרנה

מתכון ללביבות גבינה עם פירות יער ודובדבני אמרנה
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

פנקייקס גבינתיים רכים ומתקתקים. הם טעימים בטמפרטורת החדר, ולכן אין שום מניעה לטגן אותם כמה שעות מראש. בסמוך להגשה מסדרים בערמה ומזלפים מעל מרקחת חמה או קרה.

חומרים

לטיגון:
למרקחת פירות יער:

אופן ההכנה

  1. מכינים מרקחת פירות יער: מערבבים פירות יער עם סוכר ויין בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות על להבה נמוכה עד שהמרקחת מצטמצמת ומסמיכה.
  2. מסירים מהכיריים וטוחנים למחית חלקה עם מוט ריסוק ידני. מוסיפים דובדבני אמרנה ומערבבים.
  3. מכינים את הלביבות: מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
  4. מחממים מחבת עם מעט חמאה, יוצקים לביבות בקוטר 5 ס”מ ומטגנים בסבבים 3-2 דקות מכל צד להשחמה.
  5. מסדרים את הלביבות על צלחת הגשה ומגישים יחד עם מרקחת פירות יער.
26 בדצמבר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *