חיפוש מתקדם

לביבות כרובית

מתכון ללביבות כרובית
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

4 מצרכים בלבד ויש לכם לביבות כרובית עדינות וטעימות נורא, והבונוס? הן נטולות גלוטן! קמח חומוס הוא קמח קל, ולכן אין צורך בחומרי התפחה — הלביבות יוצאות רכות ואווריריות. מגישים עם סלט עלים, צנונית ועגבנייה.

חומרים

אופן ההכנה

  1. טוחנים כרובית לפירורים במעבד מזון. מעבירים אותם לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
  2. יוצרים לביבות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.
  3. מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן ומטגנים את הלביבות בסבבים 2 דקות מכל צד להשחמה (בתחילת כל סבב מוסיפים כפית שמן).
  4. מגישים חם עם מטבל יוגורט ועשבי תיבול או סלט עלים רענן.
18 בדצמבר 2016
תגובות

תגובות (5)

  • הגר אליגון 24 בדצמבר 2016 17:15 השב

    מאולה👌

  • צביה 7 בפברואר 2017 13:25 השב

    מה זה קמח חומוס “קלוי”?

  • ירדן 26 ביוני 2017 23:14 השב

    מאדים את הכרובית? ומה זה באמת קמח חומוס קלוי?

  • ניר 20 בנובמבר 2017 19:19 השב

    האם הכרובית מתבשלת מספיק ב 4 דק’ של בישול?

    • noa.ochayon 21 בנובמבר 2017 8:47 השב

      היי ניר, בגלל שהכרובית טחונה דק במעבד מזון, 2 דקות טיגון מכל צד אמורות להספיק. אם תבשל אותה מראש יש סיכוי טוב שאפקט הקריספיות יאבד. בהצלחה!

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *