מתכון

לביבות קישואים ברוטב יוגורט

לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט

29,327 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2016
לביבות קישואים ברוטב יוגורט. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
לביבות קישואים ברוטב יוגורט. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט. חשוב לטגן את הבלילה מיד, כדי שהקישואים לא יפרישו נוזלים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון

לרוטב

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

1

מערבבים את כל החומרים.

מכינים את הלביבות ומגישים

2

סוחטים היטב את הקישואים והבצל, לניקוז הנוזלי.

3

מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.

4

מחממים שמן לטיגון במחבת, מלבבים ומטגנים משני הצדדים. מניחים על נייר סופג.

5

מגישים את הלביבות לצד הרוטב.