חיפוש מתקדם

לביבות קישואים ברוטב יוגורט

מתכון ללביבות קישואים ברוטב יוגורט
צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

לביבות רעננות וכיפיות עם רוטב טעים, שיכול להתאים גם כרוטב קליל לסלט. חשוב לטגן את הבלילה מיד, כדי שהקישואים לא יפרישו דנוזלים.

חומרים

לטיגון
לרוטב

אופן ההכנה

  1. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל החומרים.
  2. מכינים את הלביבות ומגישים: סוחטים היטב את הקישואים והבצל, לניקוז הנוזלי.
  3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
  4. מחממים שמן לטיגון במחבת, מלבבים ומטגנים משני הצדדים. מניחים על נייר סופג.
  5. מגישים את הלביבות לצד הרוטב.
2 באוקטובר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *