חיפוש מתקדם

לברק מעושן בג’ינג’ר ולמון גראס

מתכון ללברק מעושן בג’ינג’ר ולמון גראס
צילום: אסף אמברם | סגנון: דלית רוסו

חברת “כרמל דיירקט” מציגה: כך תפיקו את המיטב מהבשר, העופות והדגים שלכם גם בערב החג וגם לאורך כל השנה. תהליך עישון הדג מתבצע בטמפ’ נמוכה, מה שמגן על הדג מפני ייבוש וגם נותן לבשר הדג די זמן לספוג פנימה את טעמי התיבול.

חומרים

להגשה:

אופן ההכנה

  1. מחממים את המעשנה לחום של 120 מעלות.
  2. מערבבים ג'ינג'ר, למון גראס, שום, פלפל לבן ומלח.
  3.  יוצרים חריצים אלכסוניים לאורך הדג משני צידיו וממלאים אותם בתערובת. ממלאים גם את בטן הדג.
  4.  מזלפים על הדג מעט שמן קנולה ומתבלים במלח גס.
  5.  מעבירים למעשנה החמה ל-20-15 דקות (תלוי בעובי הדג) עד שהדג מוכן ובשרו לבן ואטום.
  6. מגישים לצד תערובת עלים, ליים ואורז בסמטי.
18 בספטמבר 2016
תגובות

הוסף תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *